top of page

Personvernerklæring
for Sola Kristne Fellesskap

 

Sola Kristne Fellesskap er forpliktet til å beskytte personvernet til våre besøkende og brukere. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter personopplysninger.

Innsamling av informasjon
Vi samler inn personopplysninger gjennom kontaktskjemaer for kommunikasjon og formål relatert til våre tilbud. Informasjonen lagres sikkert på Wix-plattformen.

Bruk av informasjon
Opplysningene brukes for å administrere tjenester, kommunisere med interessenter og forbedre vår nettside. Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å levere våre tjenester eller når loven krever det.

 

Informasjonskapsler og Google Analytics
Vårt nettsted bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Vi bruker også Google Analytics for å analysere nettstedstrafikk, som hjelper oss med å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet.

Dine rettigheter
Som bruker har du rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av dine personopplysninger. Kontakt oss for å utøve dine rettigheter.

Sikkerhet
Vi tar sikkerheten rundt dine personopplysninger alvorlig og iverksetter tiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, divulgere eller ødeleggelse av dine opplysninger.

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av personopplysninger.

bottom of page